Victoire Vermeulen

Victoire Vermeulen werd in 2014 in Lille gelanceerd door drie gepassioneerde zussen.
Hun collecties vieren op een feestelijke manier een vrije, onafhankelijke, vrouwelijke vrouw … Creaties met edele materialen, perfecte snitten die de naaistersmaak combineren met de verfijnde eenvoud.

Jurken van 2.300 tot € 3.400

Stéphanie Wolff

Stéphanie Wolff, een ontwerper die reist tussen Parijs en Rennes en die een echte betekenis weergeeft aan de know how en de adel van de materialen. Uitzonderlijke Flens en georgette zijde, delicate en moderne creaties met sublieme en verfijnde snitten. Stéphanie behandelt de materialen met een echte passie voor de “couture”, ze heeft de smaak voor het minutieuse atelier werk en voor de fijne afweringen.

Jurken van 2.200 tot € 3.000

Marie Laporte

Al toen ze klein was, schetste Marie Laporte silhouetten van prinsessen met wervelende gewaden… In de jaren ‘90 maakte ze haar eerste lijn trouwjurken. Haar stijl bevat poëzie, zachtheid en verfijning. Fijn kant, geborduurde tule, blote ruggen, transparantie, draperingen, elk detail wordt ontworpen om resoluut romantische, vrouwelijke jurken te maken.

Jurken van 2.900 tot € 3.300

Anna Kara

De van origine Poolse Anna Kara onthult al tien jaar lang haar creativiteit, haar wereld van dromen en zijde. Alles heel licht, de trouwjurken van de ontwerper zijn vrouwelijk, delicaat en luchtig. Haar kenmerk: zijden mousseline en katoenkant. Een aardig merk, waarover men niet uitgepraat raakt…

Jurken van 1.900 tot € 2.800

Lambert Créations

In de jaren 70 creëert Ateliers Lambers hun eerste trouwjurk. Het Atelier, dat in Rennes, Bretagne, ligt, heeft vandaag de dag nog steeds gevoel voor couture, elegantie en Franse savoir-faire’. De kwaliteit van de confectie, grotendeels met de hand gemaakt, de keuze van het kant, de zijde en andere soorten tule, maken dit huis ontontbeerlijk in de wereld van trouwjurken.

Jurken van 1.400 tot € 2.400

Truvelle

Een jong Canadees merk dat buiten de gebaande paden treedt en een alternatief biedt voor conventionele trouwjurken. Truvelle is een moderne wereld, origineel en fris. Aan het hoofd ervan staat Gaby Bayona, een jonge dynamische vrouw die het merk met eigen handen en talent heeft gecreëerd. Alle jurken worden geproduceerd in haar eigen fabriek in Vancouver.

Jurken van 1.900 tot € 2.200

By Romance

De nieuwe prêt-à-porter confectie! Candice & Marion, de ontwerpers, geven hun inspiratie met romantiek en onthullen creaties voor een
Rock’n ‘- love huwelijk à la française.